Wat zijn jouw voorwaarden voor een goed leven?

Het onderzoeksbureau GfK heeft online onderzoek gedaan onder 23.000 mensen, afkomstig uit 17 verschillende landen. Met het onderzoek wilden ze erachter komen welke landen gezondheid als hoogste prioriteit beschouwen om een goed leven te kunnen leiden.

Bij het onderzoek konden de participerende landen meerdere voorwaarden als meest belangrijk kiezen, namelijk: gezondheid, financiële zekerheid en vrije tijd. Meer dan 80 procent van de Nederlanders koos gezondheid als belangrijkste voorwaarde voor een goed leven. Gezondheid wordt iets belangrijker gevonden door vrouwen dan door mannen. Namelijk 86 procent van de vrouwen kiest gezondheid tegenover 77 procent van de mannen.

Er is ook een groep die vrije tijd als hoogste prioriteit ziet. Dit zijn de jongeren tussen de 20 en 29 jaar. 72 procent van deze groep vindt vrije tijd het belangrijkst, verder kiest 69 procent van de jongeren voor gezondheid als prioriteit.

Staat gezondheid ook zo hoog op jouw prioriteitenlijstje? Voor een gezond leven is een gezond gewicht van groot belang. Als daar bij jou nog winst te behalen valt maak dan eens een afspraak bij een van onze dietisten. Zij helpen je, met behulp van het eiwitdieet van Medislank, naar een gezonder lijf! Kom snel langs bij jouw Medislank diëtist.

 

 

Photo by Ive Erhard on Unsplash

Nieuw! Oreo koekjes

16-01-2018 - Nieuw in ons assortiment: heerlijk brosse oreo koekjes! Zeer laag in de koolhydraten dus perfect... lees meer

Feit of fabel? A-merken altijd gezonder dan een huismerk?

16-01-2018 - Het is een fabel dat A-merken altijd gezonder zijn dan de huismerken. Voor je gezondheid, en... lees meer

Onder begeleiding blaas jij je kilo's weg!

16-01-2018 - Heb jij een ongezond hoog gewicht en een te hoog BMI? Eet je te veel en te vaak ongezonde... lees meer

nieuwsarchief

Medislank in de buurt

Noord-Holland Flevoland Utrecht Gelderland Overijsel Drenthe Friesland Groningen Noord-Brabant Limburg Zeeland Zuid-Holland