Werken met Medislank?

Begeleiding door een professional!

De proteïneproducten van Medislank worden alleen voorgeschreven en verkocht door professionals, dit omdat u met uw kennis de beste begeleiding aan uw cliënt kunt geven. Vanuit Medislank krijgt u vanaf het eerste moment de nodige informatie en begeleiding om te starten met het voorschrijven van de proteïneproducten. U kunt er zelf een compleet proteïnedieet mee voorschrijven of gebruiken als gezond tussendoortje of ter vervanging van een maaltijd. U kunt ook gaan werken met het proteïnedieet van Medislank met het begeleidende boek, Afvallen met het eiwitdieet'. Hierin staan complete weekmenu's voor uw cliënt en veel gezonde tips en heerlijke recepten met of zonder proteïneproducten.Uiteraard krijgt u een uitgebreide producttraining voordat u hiermee gaat werken.

Kleine investering!                                                                                      
Er is maar een kleine investering nodig om te gaan werken met  Medislank,waarbij het alleen gaat om de aanschaf van een startorder met proteïneproducten. Medislank heeft zeer scherpe prijzen, waarmee we ons onderscheiden van de andere aanbieders. Dit gegeven en het feit dat wij het grootste assortiment proteïneproducten aanbieden, maakt het zeer aantrekkelijk om met onze producten te werken. Vanaf het moment dat u bij ons staat ingeschreven als verkoop/ begeleidingspunt kunt u heel eenvoudig uw bestelling plaatsen via uw zakelijke inlogcode op onze site. 
                        

Professionele ondersteuning!
Naast de begeleiding en ondersteuning van een van onze vertegenwoordigers, kunt u gebruik maken van onze bureauservice, 5 dagen per week. U ontvangt een uitgebreid documentatiepakket en een marketingpakket. Uiteraard krijgt u een vermelding op onze site!

Interesse!                                                                                                                                              

Bent u diëtist of voedingsdeskundige? Klik hier voor een gratis informatiepakket inclusief enkele heerlijke eiwitproducten, of hier om uw bedrijf aan te melden. Voor vragen kunt u bellen met 0229-206449 of mailen naar info@medislank.nl.

Nieuw! Oreo koekjes

16-01-2018 - Nieuw in ons assortiment: heerlijk brosse oreo koekjes! Zeer laag in de koolhydraten dus perfect... lees meer

Feit of fabel? A-merken altijd gezonder dan een huismerk?

16-01-2018 - Het is een fabel dat A-merken altijd gezonder zijn dan de huismerken. Voor je gezondheid, en... lees meer

Onder begeleiding blaas jij je kilo's weg!

16-01-2018 - Heb jij een ongezond hoog gewicht en een te hoog BMI? Eet je te veel en te vaak ongezonde... lees meer

nieuwsarchief

 Ook werken met medislank?

klik hier

Noord-Holland Flevoland Utrecht Gelderland Overijsel Drenthe Friesland Groningen Noord-Brabant Limburg Zeeland Zuid-Holland