Proteïneproducten

De proteïneproducten van Medislank zijn van hoge kwaliteit en worden vanuit België en Frankrijk geïmporteerd. De producenten van deze proteïneproducten hebben een jarenlange ervaring met de ontwikkeling hiervan. In vergelijking met elf jaar geleden, toen het eiwitdieet in Nederland werd geïntroduceerd, zijn de smaken flink verbeterd. De Medislank proteïneproducten zijn bijzonder smakelijk te noemen.

De proteïneproducten van Medislank bestaan voornamelijk uit plantaardige proteïnen, waaronder soja, alfalfa en bonen. Daarnaast bevatten ze dierlijke proteïnen uit melk en eieren. De proteïnen bezitten een optimale samenstelling van alle essentiele aminozuren. Door de hoge biologische waarde kan het lichaam de proteinen beter benutten. De eiwitproducten voldoen aan strikte kwaliteits- en veiligheidsnormen en zijn erkend door het Bureau Veritas Certification.

Met onze proteïneproducten zijn we voortdurend in ontwikkeling en het aantal smaken en producten breidt daardoor snel uit. Op dit moment kan Medislank meer dan 250 verschillende smaken leveren. Dat maakt het volgen van een proteïnedieet gevarieerd, aantrekkelijk en goed vol te houden.
 

Medislank heeft een groots assortiment proteïneproducten. Keuze uit ruim 250 producten! En dit alles voor de laagste prijs!
 

Medislank producten


BROOD
MUESLI / CORNFLAKES
TOAST
BELEG
PUDDING/SHAKE
MAALTIJDKOEK
TUSSENDOORTJE
HARTIGE KNABBEL
WAFEL
BALLETJES
REEP
SOEP
OMELET
PANNENKOEK
WARME MAALTIJD
DRANK
SUPPLEMENTEN
BOEK
WEEKPAKKET
SUPERSLANKBOX
SANABEAUTY
New in Shape
VOORDEELVERPAKKINGEN (XXL EN POTTEN)
SANAVITAMINS
Noord-Holland Flevoland Utrecht Gelderland Overijsel Drenthe Friesland Groningen Noord-Brabant Limburg Zeeland Zuid-Holland